Välkommen till min nya blogg!

Mot Plus / blogg, diabetes, gravid, pcos, stockholm, sverige / Permalink / 3

Hej! Här har ni en 27åring från Stockholm med diabetes typ 1 och PCOS. Min identitet får vara hemlig ett tag till, eftersom ingen annan än min sambo vet om våra familjeplaner. Här kommer ni att kunna följa allt som har med eventuell graviditet att göra, gravidiyetssymptom, behandlingar, plus och evenuella missfall. De senaste två månaderna har jag fått såkallade biokemiska missfall. Båda i vecka 5. Det betyder att jag hann se ett plus på gravtester i några dagar...innan missfallet kom. Äggen har inte fäst ordentligt i livmodern innan de gett sig av.

Nu har jag ätit min första kur med två tabletter på dag 3-7. Min kropp svarade bra på det och det blev ägglossning med otrivillespruta och mys efter det. Idag är jag på ÄL+3 (3 dagar efter ägglossning och förhoppningsvis befruktning).

Planerar ni också barn? Eller bara är nyfiken på hur det går för mig? Varmt välkomna på min resa!

 

 
((Jag drev en ganska välkänd blogg här på blogg.se då jag var yngre, några av er kanske känner igen mig, därav kommer jag inte att ge för många ledtrådar till vad jag heter just nu och jag ber er att inte försöka gissa i kommentarerna så vi dyker upp på google.))
 
(null)
 
 
 
#1 - - Blogg.se:

Lycka till med din nya blogg!

#2 - - Malin Lorentzon:

Håller tummarna hårt för att det ska lyckas för er!!!

#3 - - Lisa Karlberg:

Ska bli spännande att följa din blogg. Hoppas att det går bra med barnen! Min sambo har också diabetes typ 1.

Till top